Wij zijn aangesloten bij de volgende keurmerken en hebben de volgende Erkenningen / Certificaten:

 

 ISO 9001:2008

Het kwaliteitssysteem is gebaseerd op de ISO9001 richtlijnen. De principes van het ISO9001 kwaliteitssysteem wordt gehanteerd als algemene kwaliteitsrichtlijnen.Deze worden uitgebreid met onderstaande branche specifieke richtlijnen en beoordelingen.

 

BRL 6000

De BRL6000 stelt specifieke eisen en richtlijnen op het gebied van vakmanschap en veiligheid op het gebied van elektrische, gastechnische en watertechnische installaties. Er bestaan 8 deelgebieden binnen BRL6000, die betrekking hebben op het toepassingsgebied van de installaties.

 

VCA**

Wij zijn in het bezit van het VCA** certificaat. Dit houdt in dat ze zich conformeren aan de richtlijnen met betrekking tot veilig werken. Dit is zowel van toepassing werkend als hoofdaannemer als ook als onderaannemer. Alle montagepersoneel heeft VCA-BASIS en alle leidinggevenden hebben tevens VCA-VOL certificaten.

 

Uneto-LogoUneto-VNI

Wij zijn lid van de branchevereniging voor het installatievak Uneto-VNI. Uneto-VNI vertegenwoordigt de installatiebranche naar buiten. Dit omvat onder andere promotie van de installatiebranche, werkgeversvertegenwoordiging bij CAO onderhandelingen en geschillen afhandeling in de geschillencommissie.

 

KvINL Erkenning

Wij zijn in bezit van een KvINL erkening. Dit houdt in dat het personeel van ITN Assen beschikt over de juiste diploma’s om deze erkenning te dragen op de volgende vakdisciplines: Gastechnische installaties, Elektrotechnische laagspanningsinstallaties, Watertechnische installaties, Verwarmingsinstallaties, Luchtbehandelingsinstallaties, Rioleringsinstallaties.

 

OTIB-LogoOTIB

Ontwikkelingen in de techniek gaan bijzonder snel. Daarom is het belangrijk dat een ieder werkzaam in de installatiebranche zich continu blijft ontwikkelen. Hiervoor zijn wij aangesloten bij het opleidings- en ontwikkelingsfonds OTIB. OTIB coordineert de verwerking van het, in de CAO vastgelegde, opleidingsfonds, en promoot opleidingen en ontwikkeling in de installatiebranche. Opleidingen worden veelal gegeven door Kenteq, het opleidingsinstituut voor de MetalElektro.

 

kenteq_logoErkend Leerbedrijf

ITN fungeert als erkende leerbedrijf in het vakgebied van elektotechnische en werktuigbouwkundige installatietechniek. Dit houdt in dat opgeleide leermeesters BBL en BOL leerlingen begeleiden met hun studie met als doel het behalen van diploma’s en het leren van ons mooie vak in de praktijk. Erkende leerbedrijven worden geregistreerd door de opleidingstichting voor het technische vak Kenteq.

 

asbest-LogoAsbest herkenning

Wij zijn er in opgeleid asbestverdachte materialen te herkennen in hun specifieke toepassing. We beheersen de wet- en regelgeving.